чет. Апр 9th, 2020

Се е трач но има и вистина

Во Кичево културните настани ќе се откажуваат во наредните две недели

1 мин читање

Поради новонастанатата ситуација и мерките кои ги презеде Владата на Република Македонија за заштита од коронавирусот, Н.У. Центарот за култура „Кочо Рацин“ во Кичево во наредните четиринаесет дена, ги откажува сите закажани настани од сферата на културата.

-Нови датуми за настаните ќе објавиме штом ќе запрат препораките за неодржување јавни настани, информираат од Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” во Кичево , кои воедно бараат разбирање од граѓаните за оваа преземена мерка.

fb-share-icon0