вто. Јул 7th, 2020

ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Комисија за финансии на ВМРО-ДПМНЕ: Ова е резултат на политичката нестабилност и немањето владеење на право

1 мин читање

Погледнете ги инфографиконите од минатата недела. Политичката нестабилност и немањето владеење на право, пропратено со ниска реализација на капиталните инвестиции, негативно влијаат на корпоративниот сектор, профитот на компаниите и целокупниот економски напредок.

Ова го порачуваат од Комисијата за финансии на ВМРО-ДПМНЕ.

Еве ги инфографиконите кои тие ги објавија: