Крис Хемсворт во нова комедија

Ѕвездата од филмскиот серијал „Одмаздници“, Крис Хемсворт и Тифани Хедиш ќе глумат полициски тандем во новата акциона комедија „Down Under Cover“.

Сценариото е на Питер Хоар. Филмот е во фаза на претпродукција.

Претходно, Хесворт ќе го видиме во четвртиот дел на научнофантастичната комедија „Луѓе во црно“. (МИА)