вто. Јул 7th, 2020

ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Некогаш владееше со најголемата земја на светот- вака денес изгледа последниот претседател на СССР

Поранешниот лидер на Советскиот сојуз Михаил Горбачов се појави денеска на воената парада во Москва, по повод Денот на победата.

Горбачов видно остарел, а очигледно има проблеми и со движењето. Поради тоа му помагаа две момчиња, веројатно телохранители.

Погледнете како изгледа: