вто. Јул 7th, 2020

ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

„Пола мандат помина, а Шилегов сруши едвај една куќа за која судските постапки беа 90 % завршени“

1 мин читање

Пола мандат помина, а Петре Шилегов сруши едвај една куќа за која судските постапки беа 90 % завршени, вели поранешниот градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски.

-Како би изгледало кога би направил еден булевар??? Веројатно ќе почекаме уште доста време пред да видиме, пишува Трајановски на Фејсбук.