пон. Авг 10th, 2020

ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Рашела со статус на фејсбук: Сите ние сме Македонија и секој од нас е по една Македонија.

1 мин читање

„Благословена земја е Македонија со своите полиња и езера, a особено со првите! Македонија денес, обезличена пред надворешниот свет, обезнадржена, опустошена и обезлуѓена…
Сите ние сме Македонија и секој од нас е по една Македонија“ – Ѓорче Петров.

Бројот 14 за убедлива победа на ВМРО-ДПМНЕ и ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА!
Да живее ВМРО-ДПМНЕ, да е вечна Македонија!
#ИпсравиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Видео и говор од посетата на Ѓорче Петров

„Благословена земја е Македонија со своите полиња и езера, a особено со првите! Македонија денес, обезличена пред надворешниот свет, обезнадржена, опустошена и обезлуѓена…Сите ние сме Македонија и секој од нас е по една Македонија“ – Ѓорче Петров.Бројот 14 за убедлива победа на ВМРО-ДПМНЕ и ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА!Да живее ВМРО-ДПМНЕ, да е вечна Македонија!#ИпсравиСеМакедонијо#ОдбериОбнова

Gepostet von Рашела Мизрахи am Sonntag, 5. Juli 2020