чет. Апр 9th, 2020

Се е трач но има и вистина

Ќе се воведе ли во Македонија полициски час?!

Во тек е свикана седница за тоа дали ке има полициски час или не.

На седницата, која е закажана за 18:00 часот, се очекува да бидат разгледани поригорозни мерки со цел уште поголема заштита на граѓаните од коронавирусот.

Владата ќе ги соопшти заклучоците по завршување на седницата

fb-share-icon0