Натпреварот меѓу РК „Охрид“ и РК „Бутел“ со хуманитарен карактер, средствата наменети за Јана

Вечерашниот натпревар помеѓу РК „Охрид“ и РК „Бутел“ ќе има и хуманитарен карактер. Сите средства собрани од продажбата на влезниците

Повеќе

Општина Кисела Вода контра жителите од улицата „Лазар Димитров“: На улицата се работи и оваа недела

Општина Кисела Вода до нашата редакција испрати реакција на текстот во кој е пренесено писмото на жителите од улицата „Лазар

Повеќе