Паника поради отровни гасеници: Затворени базени, ресторани, јавни паркови и делови од автопатишта

Гасеници-напаѓачи со токсични влакна предизвикаа паника во некои делови на Германија, што доведе до затворање на базени, ресторани, јавни паркови

Повеќе

Чуден феномен во Мексико на кој жителите не можат да си поверуваат- во нанос од бура замрзна целиот град среде лето

Шест предградија на мексиканскиот град Гвадалахара се прекриени со дебел слој на мраз откако градот го погоди силна бура со

Повеќе