Невенчаниот сопруг на Мила Царовска, Горан Георгиевски доби нов тендер склучен во четири очи во вредност од 1,5 милиони денари

Уште еднаш се докажа дека Заев суши лаже. Пред само не цел месец Зоран Заев и СДСМ тврдеа дека ја

Повеќе

Зоран Заев и Љупчо Николовски се занимаваат со политички реваншизам, наместо да ги решаваат проблемите на земјоделците

Продолжува хајката против мене како член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ кое што вчера ми беше врачено отказно решение од

Повеќе

Директорката на Клиника за детски болести си поднесе оставка

Директорката на Клиниката за детски болести, професор д-р Катерина Ставриќ си поднесе оставка од функцијата. Информацијата за ТВ 24 ја потврди и

Повеќе

Одблежан Денот на Бригадата за логистичка поддршка на Армијата

Логистичката поддршка претставува постојан процес кој ги идентификува потребните промени во функциите, организацијата и процесите со цел следење на оперативните

Повеќе

Стразбур дециден: Македонците во Бугарија ќе можат да формираат свое здружение

Дали една индивидуална пресуда го дерогира билатералниот договор меѓу Македонија и Бугарија Случајот наречен „Радонов против Бугарија“ се одвива пред

Повеќе

Поднесени 91 амандман на законот за Агенцијата за национална безбедност

Членовите  на собраниската Комисија за одбрана и безбедност расправаат по вкупно 91 амандман по Предлог-законот за Агенцијата за национална безбедност.

Повеќе