Капитални инвестиции нема, задолжувањето расте: Ќе сноси ли одговорност некој за стагнацијата која ја живееме?

Економијата  со ова влада доживува фијаско, велат експертите. Имено, тоа го зборуваат и бројките кои неодамна излегоа на официјалниот сајт

Повеќе

ВМРО-ДПМНЕ: Економијата e жртва на криминалот и корупцијата на власта- во земјава има повеќе од 500.000 граѓани кои живеат во сиромаштија

Македонската економија е пред тотален колапс. Економијата во Република Македонија e жртва на криминалот и корупцијата на власта предводена од

Повеќе

Комисија за финансии на ВМРО-ДПМНЕ: Ова е резултат на политичката нестабилност и немањето владеење на право

Погледнете ги инфографиконите од минатата недела. Политичката нестабилност и немањето владеење на право, пропратено со ниска реализација на капиталните инвестиции, негативно

Повеќе