Се слушнаа сирени, а наместо пожарникари дојдоа сватови: Со противпожарно возило дојде по невестата

Невестата на Ивица Аљиновиќ, долгогодишен вработен во противпожарната служба од Сплит, долго ќе го памети изненадувањето на венчавката. Ивица е

Повеќе

Посакувала машко, но докторите рекле дека носи женско бебе: Кога го роди синот, следуваше уникатна реакција

Докторите ѝ дале погрешна прогноза, а таа и сопругот мислеле дека и ова дете ќе им биде девојче, како претходните

Повеќе

На овие дечиња никој не им купил играчки, па си направиле сами: Нивните насмевки ќе ви ги насолзат очите

Вашите деца сигурно имаат брдо играчки, а постојано бараат нешто ново. Без разлика дали им купуваме оригинал Лего или обични

Повеќе