Само еден процент од популацијата може да видат животно на фотографијата- проверете дали сте вие еден од нив

Во последно време, различни видови на оптичка илузија ги преплавија социјалните мрежи и многумина се запрашуваат како всушност се направени

Повеќе

Нејзиниот телефон падна во вода, а потоа се појави белиот кит: Се изненади од тоа што го виде

Иса Опдал беше со своите пријатели на брод кога нејзиниот мобилен телефон падна од нејзиниот џеб. Токму кога помислила дека

Повеќе

Даде отказ со помош на трубачи: Се прослави на Балканот по врската со омажена жена, а сега е хит на интернет

Светскиот тренд на давање отказ со музика се пренесе и во регионот. Имено, еден работник од Србија стигна во една медиумска

Повеќе