Урнебесно: Српски кошаркар „залутал“ во автобусот на Баерн, сите помислиле дека е новиот голман

Баерн Минхен се обидува да го популаризира својот кошаркарски клуб, па ги искористи фудбалските ѕвезди за интересна реклама. Кошаркаркот Владимир

Повеќе