„Трета страна на стварноста“ – изложба во Музејот на современа уметност

Музејот на современата уметност вечер од 20 часот ќе отвори изложба „Трета страна на стварноста“ со дела од неговата колекција,

Повеќе

Контрабасистот Рено Гарсија Фонс ќе настапи како солист со оркестарот на Филхармонијата

Францускиот контрабасист Рено Гарсија Фонс вечер во 20 часот ќе настапи како солист со оркестарот на Филхармонијата. Пред македонската публика

Повеќе

Најпознатиот жив филозоф во регионот наскоро во Македонија: Абрамовиќ ќе промовира книга за Тесла!

Велимир Абрамовиќ, еден од најпознатите филозофи во регионот наскоро доаѓа во Скопје да промовира книга. Книгата „Тесла – еволуција на

Повеќе