Полицијата запре 272 возачи во Битола: За какви прекршоци имаше казни?

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 07 мај  извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани

Повеќе

Изборите завршија-граѓаните одбраа: Минарето во Охрид продолжува со градење

Во неделата завршија предвремените локални избори во Охрид. Охриѓани го направија својот избор, за градоначалник го избраа Константин Георгиески од

Повеќе

Градоначалникот на Свети Николе пред избори се колнеше и ветуваше дека нема да има депонија во градот- сега експресно ќе гради

По претходно прекинатата 29та редовна седница на Советот на Општина Свети Николе, на ден 20.03.2019 година се продолжи со работата

Повеќе