Aјкули на ова познато туристичко место каде што летуваат Македонци стана нормална појава и уловена е огромна од 450 килограми

Присуството на ајкули во албанските морски територијални води станува нормална појава. Во период од една недела во мрежите на албанските

Повеќе

Хрватска: Вработените на факултетите се придружуваат на штрајкот на просветните работници

На протестот на вработените во основните и средните училишта во Хрватска, што трае веќе три недели, денеска ќе добијат поддршка

Повеќе

Бугарија ќе исчезне до 2029 година, 50.000 американски агенти ќе ја уништат

Апокалиптична прогноза на проф. Нако Стефанов: Во Бугарија има над 50.000 странски агенти, финансирани од фондации како што се Америка

Повеќе

Лекари каратисти: Бугарски лекари одат на часови по карате за да се бранат од пациенти

Поради се почестите напади од страна на незадоволни и нервозни пациенти врз медицински персонал, студентите на Медицинскиот факултет во Софија,

Повеќе