Aјкули на ова познато туристичко место каде што летуваат Македонци стана нормална појава и уловена е огромна од 450 килограми

Присуството на ајкули во албанските морски територијални води станува нормална појава. Во период од една недела во мрежите на албанските

Повеќе

Хрватска: Вработените на факултетите се придружуваат на штрајкот на просветните работници

На протестот на вработените во основните и средните училишта во Хрватска, што трае веќе три недели, денеска ќе добијат поддршка

Повеќе