Водици во Општина Илинден, светиот крст по петти пат во рацете на Марио Димитријевски

Со осветување на водите на езерото на хотелот Белви, што го извршија свештениците од црквата „Свети Константин и Елена“, жителите

Повеќе

Зоолошка градина Скопје со новогодишна честитка: Пружете многу љубов, бидете емпатични и не ги одминувајте уличните животни

Во новата 2020, пружете многу љубов на животните, бидете емпатични и не ги одминувајте уличните животни. Всушност, доколку вдомите едно

Повеќе

Хулигани продолжуваат да палат контејнери во Скопје: Ќе се удавиме во сопственото ѓубре поради несовесност на сограѓаните

Утринава повторно се опожарени два контејнера. овој пат хулиганите палеле на на ул.„Никола Карев“, во близина на Железничката станица. Во

Повеќе