Новата мана на SIM картичката им дозволува на хакерите да хакираат било кој телефон само со испраќање на СМС-порака

Истражувачите за компјутерска безбедност денес откриле постоење на нова и претходно неоткриена критична мана кај СИМ-картичките што може да им

Повеќе