За прв пат се огласи мајката на Емилијано Сала- од нејзините зборови по загубеното чедо ќе ве полазат морници!

После долг период на страв на почетокот на февруари се потврдија сомневањата дека авионот со кој патуваше Емилијано Сала завршил

Повеќе