Слаби точки на хороскопските знаци: Овните, Лавовите и Шкорпиите мразат наредби

Секој од хороскопските знаци има по некоја слаба точка. Дознајте кој од хороскопските знаци не сака да зборува за финансиите,

Повеќе

Кои се слабите точки на секој хороскопски знак

ОВЕН Најслаб дел од организмот му е главата,мозокот,очите,зглобовите,вилицапотоа крвотокот,срце,и половите органи.Неконтролирано ја троши енергијата,склон е на повреди,воспаленија,инфекции,воглавно акутни болести пропратени

Повеќе