Имате силна хемија, а одеднаш тој го губи интересот: Каде лежи проблемот?

Хемијата е силна, чувствувате поврзаност. Почнувате да чувствувате возбуда и мислите дека конечно сте го нашле вистинскиот. И одеднаш нешто

Повеќе