Условите во АРМ никогаш покатастрофални, власта преку розови очила вели дека реформите во одбраната се на прав пат

Реформите во одбраната се на прав пат. Со доаѓањето на власт СДСМ преку конкретни мерки и реформи ги подобрува условите

Повеќе

Одблежан Денот на Бригадата за логистичка поддршка на Армијата

Логистичката поддршка претставува постојан процес кој ги идентификува потребните промени во функциите, организацијата и процесите со цел следење на оперативните

Повеќе

Скандалот со странските служби и АРМ топ тема во бугарските медиуми

По информација на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, НАТО побара од Македонија да изврши кадровски промени во Министерството за одбрана,

Повеќе