ВМРО-ДПМНЕ: Наместо да го подобри здравството како што ветуваше, СДСМ го урниса

СДСМ го уништи здравствениот систем во Република Македонија. Во изминативе две години откако е СДСМ на власт во здравството владее

Повеќе

ВМРО-ДПМНЕ: Здравството е на ниво на клиничка смрт, смената на СДСМ е единствен начин државата да излезе од ќорсокак

СДСМ се плаши од народот и затоа бега од избори. СДСМ знае дека ќе изгуби поради сите антидржавни политики кои

Повеќе