Комисијата за труд и социјална политика на ВМРО-ДПМНЕ: Лицата со попреченост „изгубени во преминот наречен деинституализација“

Лицата со попреченост „изгубени во преминот наречен деинституализација“, ова денеска преку свој статус на Фејсбук го истакнуваат од Комисијата за

Повеќе