Народната банка ќе ги објави новите макроекономски проекции

Народната банка денеска на прес-конференција ќе ги соопшти најновите макроекономски проекции. Показателите за новитепроекции  ќе ги презентира гувернерката Анита Ангеловска-Бежоска.

Повеќе