„Власта ги задолжи македонските граѓани за нови 8 милиони евра- каде завршија овие пари?“

Власта и натаму безмилосно ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми. Власта ги задолжи граѓаните за нови 8 милиони евра,

Повеќе