Изменет возен ред: Еве како ќе сообраќаат автобусите за Велигденските празници и 1 Мај

По повод претстојните велигденски празници, во петок (26.04.2019 година) возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен возен ред, со

Повеќе