ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

1 мин читање

Почитувани, Денес од Пештер, општина Јегуновце го упатувам последниот повик до сите граѓани на Република Македонија на коишто оваа влада...

1 мин читање

Благодарам за можноста да се обратам. Стигна и последниот ден од кампањата и навистина ми е драго за цела ова...

1 мин читање

Галески: Сигурно е само дека Македонија ќе биде повторно твоја Муса Куса беше либиски разузнавач и подоцна еден од најактивните...

1 мин читање

Ви ги пренесуваме гласовите на еврејскиот народ за мир и нивните сојузници кои го затворија главниот терминал на станицата Гранд...