FOTO:BLIC.RS PRIVATNA ARHIVA

-Доцневме на сопствената венчавка… Тогаш Јована беше родена, а јас поради фотографии сакав да бидам во бело, сонот на секоја девојка, а Џоле беше непосреден, имаше фармерки, елек и беџ со Мапет, се сеќава Оливера.

FOTO:EMIL CONKIC RAS SRBIJA

И на венчавката Балашевиќ бил духовит.

-Кога го прашаа дали има нешто да пријави, тој на матичарот му ги подаде клучевите од автомобилот и му кажа дека нешто не е во ред со рикверц, ауспухот не работри добро… И така ние се „легализиравме“, раскажа Оли за српски Блиц.