ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Република > Без вода корисниците на улиците „Орце Николов“ и „Аминта Трети“

Без вода корисниците на улиците „Орце Николов“ и „Аминта Трети“

1 мин читање

Од ЈП „Водовод и канализација“ е добиено известување дека поради уличен дефект ф-100мм, на улицата „Орце Николов“ бр.96, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата „Орце Николов“ на потегот од улицата „Аминта Трети“ до улицата „Мирослав Крлежа“ во време од 9 часот до завршување на работата.