ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Република > Без струја делови од Кучково и Чаир

Без струја делови од Кучково и Чаир

Дел од корисниците од село Кучково денес од 9:00 до 14:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Од 12:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат и дел од корисниците од улиците „Благоја Паровиќ“, „Џон Кенеди“ и „Лазар Трповски“ во општина Чаир.

Причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е изведувањето планирани технички зафати во дистрибутивната мрежа од страна на екипи на ЕВН Македонија АД.