ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Република > Без струја денеска делови од Гази Баба, Аеродром и Карпош

Без струја денеска делови од Гази Баба, Аеродром и Карпош

1 мин читање

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека денеска (четврток), заради планирани технички зафати во електро-системот на Град Скопје без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 08:00 до 11:00 часот корисниците од ул. Интернационалини Бригади бр. 808 бр. 2. (Општина Гази Баба)

• во периодот од 08:00 до 15;00 часот корисниците од дел од с, Горно Нерези. (Општина Карпош)

• во периодот од 09:00 до 15:00 часот корисниците од ул. 3 во с. Црешево и дел од патот кон с. Виниче. (Општина Гази Баба)

• во периодот од 09:00 до 12:00 часот корисниците од ул. Тодор Чангов -подулица бр. 30. (Општина Аеродром)