ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Општини > Велешани со порака до власта

Велешани со порака до власта

Велешани вчера вечер испратија јасна порака до Заев и владата. Го сакам ГРК Борец, сакаме чист воздух и сакаме 500 евра плата беа само дел од пораките кои во вид на лампиони беа закачени на елката во градот.