ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Занимливости > Видео кое го насмеа цел регион, вака не се сече дрво

Видео кое го насмеа цел регион, вака не се сече дрво

Иако бадниково гранче денес лесно да се најде и на пазарите, многу верници сакаат и натаму сами да се потрудат да го донесат во својот дом.

Извесен Дејан од Судлулица имал ист план кој не се одвивал според очекуваното кога тој пристигнал во шумата.

Погледнете го видеото во продолжение.