ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Славни > Внуката на Блага Петрески ја наследи руската убавина од својата мајка

Внуката на Блага Петрески ја наследи руската убавина од својата мајка

1 мин читање

Внуката на македонската фолк-пејачка Блага Петреска, наполни 16 години.

Леона Кондратенко е ќерка на нашата позната виолонистка Ана Контратенко, која е од Русија и Олег Кондратенко, син на Блага Петреска.

Многумина велат дека Леона, ја наследила руската убавина на мајка си.

Ана на својот Фејсбук профил сподели фотографија од својата ќерка:

Ана  преку образованието во Германија дојде во Македонија, каде го запозна и Олег, за кој вели дека е љубовта на нејзиниот живот.