ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Вести од светот > Ги проверувал каблите под куќата, а најде хорор: Цело легло змии живееле со него

Ги проверувал каблите под куќата, а најде хорор: Цело легло змии живееле со него

Додека ги проверувал каблите под својата куќа во Олбанија, Тексас, еден човек забележал неколку змии, за кои се испоставило дека всушност се цело легло од 45 ѕвечарки.

Нејтан Хокинс од Службата за отстранување на змии „Биг кантри“ рекол дека е најголемата змија која ја остранил од под куќата и која била скоро два метри долга, како и дека се работи за легло од дијамантски ѕвечарки.

И покрај тоа што за лаиците леголо од 45 змии можеби звучи како нешто многу големо, Хокинс за Вашингтон пост истакнал дека тоа е двојно помало од најголемото кое го отстранил.