ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Македонија > ГРАЃАНИТЕ ВО ПАНИКА: Во Македонија во моментов има исчезнати 64 лица

ГРАЃАНИТЕ ВО ПАНИКА: Во Македонија во моментов има исчезнати 64 лица

1 мин читање

На веб-страницата на Министерството за внатрешни работи како исчезнати се запишани 64 лица.

Најстариот отворен случај за исчезнато лице е оној за Веле Дојчиновски, роден 5 март1960 година во с.Тресонче, а кому му се губи траг во арил 1992 година.

Последниот запишан на овој список e 65-годишниот скопјанец Абдул Алибен, за кого веќе 20 ден не се знае ништо.

Тука е и 26-годишниот Пинета Секондо-Пино.