ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Република > Граѓаните се жалат за хаосот на паркингот кај Владата

Граѓаните се жалат за хаосот на паркингот кај Владата

Граѓаните секојдневно коментираат за хаосот со паркингот кај Владата.

„Си паркира кој каде стигне“, „Овој ха ос владее со недели“, „Кога е бесплатно секој ќе се бори да си обезбеди паркинг“…се дел од коментарите на социјалните мрежи.