ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД  информира дека на ден 14.11.2018 година (среда), заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

 • во периодот од 09:00 до 12:00 часот корисниците од дел од с. Мирковци. (Општина Чучер – Сандево)
 • во периодот од 12:00 до 14:00 часот корисниците од пазарот во Чаир (спроти стадионот). (Општина Чаир)
 • во периодот од 10:00 до 13:00 часот корисниците од дел од ул. Будимпештанска околу бр. 20. (Општина Карпош)
 • во периодот од 11:00 до 13:30 часот корисниците од с. Горно Соње. (Општина Сопиште)
 • во периодот од 09:45 до 14:30 часот корисниците од селата Рашче, Бојане, Копаница и каптажата Рашче. (Општина Сарај)
 • во периодот од 08:30 до 16:00 часот корисниците од дел од ул. Димитар Пандилов т.е. парните броеви од бр. 6 до бр. 20 и непарните броеви од бр. 3 до бр. 19 и корисниците од ул. Питу Гули т.е. непарните броеви од бр. 49 до бр. 55. (Општина Центар)
 • во периодот од 08:30 до 12:00 часот корисниците од делови од улиците Дрварска и Атанас Бабата, Музејот на Македонија, Покриена чаршија, Куршумли ан и ул. Самарџиска. (Општина Чаир)
 • во периодот од 09:00 до 10:00 часот корисниците од дел од с. Горно Соње. (Општина Сопиште)
 • во периодот од 09:00 до 15:00 часот корисниците од улиците со бр. 4, 6 и 7 во с. Батинци. (Општина Студеничани)
 • во периодот од 09:30 до 14:00 часот корисниците од делови од улиците Депа Кајова, Браќа Чакрови, ул. Ѓорче Петров и ул. Никола Пускаров. (Општина Ѓорче Петров)
 • во периодот од 12:00 до 15:00 часот корисниците од ул. Киро Фетак во нас. Драчево. (Општина Кисела Вода)
Ве молиме пратете не и стиснете лајк:
error20
fb-share-icon0