ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Делови од Рашче, Кисела Вода и Љубин утре без струја

„ЕВН Македонија“ АД известува дека на ден 18.12.2018 година (вторник), заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

  • од 09,30 – 14,30 часот дел од с. Рашче (о. Сарај);
  • од 13,00 – 14,00 часот дел од улицата Народни Херои – броеви 19, 21 и 23, ул. Никола Добровиќ и средното училиште Кирил Пејчиновиќ (о. Кисела Вода);
  • од 08,30 – 15,00 часот ул. Пушкинова бр. 6 (о. Кисела Вода) и
  • од 09,00 – 13,00 часот дел од с. Љубин (о. Студеничани).
Ве молиме пратете не и стиснете лајк:
error20
fb-share-icon0