ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Република > Делови од Студеничани, Сопиште и Ѓорче Петров утре ќе останат без струја

Делови од Студеничани, Сопиште и Ѓорче Петров утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 12.02.2019 година (вторник), заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

  • во периодот од 09:30 до 12:00 часот корисниците од цело село Студеничани и предавателот на (Општина Студеничани)
  • во периодот од 09:00 до 15:00 часот корисниците од ул. 1 и месност викана Ќупријан во с. Батинци. (Општина Студеничани)
  • во периодот од 09:00 до 10:00 часот корисниците од дел од с. Горно Соње. (Општина Сопиште)
  • во периодот од 12:00 до 15:00 часот корисниците од дел од с. Бардовци. (Општина Ѓорче Петров)
  • во периодот од 12:30 до 15:00 часот корисниците од зградите од бр. 13 до бр. 15 на ул. Лука Геров. (Општина Ѓорче Петров)