ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Република > Делови ос Студеничани, Центар, гази баба и Ѓорче Петров утре ќе останат без струја

Делови ос Студеничани, Центар, гази баба и Ѓорче Петров утре ќе останат без струја

На ден 28.03.2019 година  (четврток), заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа,  без електрична енергија ќе останат:

  • во време од 09,00 – 15,00 часот дел од с. Батинци (улици 1, 4 и 7) (о. Студеничани);
  • во време од 09,00 – 12,00 часот дел од улиците Вардарска и Охридска (о. Центар);
  • во време од 09,00 – 14,00 часот семафорите кај АД Пивара на ул. Романија (о. Гази Баба) и
  • од 08,30 – 15,00 часот дел од селата Орман, Никиштани, Волково, како и асфалите бази Гранит и Дарс (о. Ѓорче Петров).