ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Република > Еве како се загадува Скопје

Еве како се загадува Скопје

Ова видео е снимено од Лисиче, во правец кон Цементарница во Скопје. На него јасно се гледа како се загадува главниот град. Истото е снимено вчера во 16:10 часот.

Од истото место и утринава низ социјалните мрежи се појавија фотографии на кои се гледаше екстремно испуштање на чад.