ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Вести > Експертите во дебатата за уставните измени се платени по 20.000 денари

Експертите во дебатата за уставните измени се платени по 20.000 денари

1 мин читање

Експертите во дебатата за уставните измени се платени по 20.000 денари.

За време на траењето на јавната расправа, околу деведесетина минути колку што траеше секоја дебата, во која говореа по петмина експерти, на секој од нив им е платено по 200 денари за една минута, пишува Алсат-М.