ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Елката доби конкуренција: Пристигнаа новогодишни светилки за бради

Доколку помисливте дека се потрошени сите идеи со кои Новата година може да биде уште помагична, подобра и интересна, сте се излажале бидејќи очигледно празниците се вечна инспирација.

Оваа 2018 година мажите коиимаат брада ќе имаат и дополнителна причина да се радуваат бидејќи се продаваат новогодишни светилки за брада.

 

Ако се одлучите на ваков украс, производителот ве предупредува пред да ги ставите а проверите и внимавате, брадата да не е мокра. Тие додаваат и дека овие светилки се одлични за луѓе кои живеат во мали станови и немаат место за новогодишна елка, па на овој начин самите може да станат една таква.

Украдот се состои од вкупно 18 светилки кои се поставени на 90 сантиметри долг кабел. Се продаваат по цена од 10,99 фунти.

Ве молиме пратете не и стиснете лајк:
error20
fb-share-icon0