ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Општини > Забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

Забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

На патниот правец крак Маврово – Дебар од 17.20 часот е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила.

Од ЈП Македонија пат соопштија дека забраната е воведена поради врнежи од снег.