ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Зимско одржување на улици и патишта во Општината

1 мин читање

Oпштина Кавадарци-Локална самоуправа е подготвена да врши зимско одржување на улиците и локалните патишта на целата територија на Општината.Освен механизацијата и вработени во ЈП Комуналец, Локална самоуправа за да нема проблеми треба да се вклучат и граѓаните особено сопствениците на деловен простор и дуќани.

На средба со новинарите денеска Драган Рамов-од Локалната самоуправа, ни го соопшти планот за зимско одржување на улиците и патиштата ова зима.

Ве молиме пратете не и стиснете лајк:
error20
fb-share-icon0