ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Култура > Зошто Македонија е една од најдобрите европски земји

Зошто Македонија е една од најдобрите европски земји

Македонија е една од моите омилени држави! Еве 6 причини зошто треба да ја посетите Македонија. Јас, исто така, зборувам за патување со буџет и колку скапо е Скопје, или Охрид . Се надевам дека ќе уживате во ова видео и ќе ви помогне да делувате како водич за Македонија и работите што треба да ги направите и да ги видите во земјата